Maak kennis met Suzanne van den Helder, onze vrolijke en vriendelijke medewerkster bij Rietendakverzekeren.nl. 

Al ruim 2 jaar werkt Suzanne in ons team. Haar vriendelijke en vrolijke karakter, gecombineerd met haar precisie en klantgerichte aanpak, maken haar tot een waardevolle aanwinst voor Rietendakverzekeren.nl. 

Als medewerkster van Rietendakverzekeren.nl is Suzanne verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van onze klanten bij het afsluiten van hun verzekeringen.  

 

 

 

Hierbij stelt Suzanne zich voor:

Samen met mijn partner en onze twee dochters woon ik in het mooie Woerden. Dit is ongeveer 5 km vanaf ons kantoor in Linschoten. Deze afstand fiets ik graag. In de ochtend heen, om fris te beginnen en aan het eind van de dag, om mijn hoofd leeg te maken.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met ons gezin erop uit te gaan. Een bezoek aan een museum, pretpark, bos of strand staat regelmatig bij ons op de agenda. 
Sporten, bewegen en gezonde voeding vind ik erg belangrijk. Daarom ben ik dan ook minimaal 2 á 3 keer per week te vinden in de sportschool en wandel ik graag. 

Mijn verdere ontspanning vind ik in het lezen van boeken. Thrillers, detectives en historische romans hebben wij mijn voorkeur, maar vind het ook heerlijk om af en toe eens een feel-good boek te lezen.

Graag maak ik jouw verzekering voor je woning met een rieten dak in orde. 
Ik hoor je graag! 

 

Maak kennis met Suzanne van den Helder, onze vrolijke en vriendelijke medewerkster bij Rietendakverzekeren.nl. 

Al ruim 2 jaar werkt Suzanne in ons team. Haar vriendelijke en vrolijke karakter, gecombineerd met haar precisie en klantgerichte aanpak, maken haar tot een waardevolle aanwinst voor Rietendakverzekeren.nl. 

Als medewerkster van Rietendakverzekeren.nl is Suzanne verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van onze klanten bij het afsluiten van hun verzekeringen. 

 


Hierbij stelt Suzanne zich voor:
Samen met mijn partner en onze twee dochters woon ik in het mooie Woerden. Dit is ongeveer 5 km vanaf ons kantoor in Linschoten. Deze afstand fiets ik graag. In de ochtend heen, om fris te beginnen en aan het eind van de dag, om mijn hoofd leeg te maken.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met ons gezin erop uit te gaan. Een bezoek aan een museum, pretpark, bos of strand staat regelmatig bij ons op de agenda. 
Sporten, bewegen en gezonde voeding vind ik erg belangrijk. Daarom ben ik dan ook minimaal 2 á 3 keer per week te vinden in de sportschool en wandel ik graag. 
Mijn verdere ontspanning vind ik in het lezen van boeken. Thrillers, detectives en historische romans hebben wij mijn voorkeur, maar vind het ook heerlijk om af en toe eens een feel-good boek te lezen.

Graag maak ik jouw verzekering voor je woning met een rieten dak in orde. 
Ik hoor je graag!